Вибір професії – вибір долі! КиМУ – шлях до успіху!

25.02.2017

У житті кожної молодої людини настає мить, коли відлунає останній дзвінок і відкриються двері в складне доросле життя. Яку обрати професію? Де потім знайти цікаву та гідну роботу? Як стати професіоналом своєї справи, щоб будувати життя своєї мрії? Який університет зможе забезпечити якісну підготовку до дорослого професійного успішного життя?

Саме на допомогу абітурієнтам у прийняті доленосних рішень і спрямована програма "Школа-КиМУ: партнери в освіті", яка реалізується в Київському міжнародному університеті, складника якої є проведення Днів відкритих дверей.

25 лютого 2017 р. відбувся День відкритих дверей у Київському міжнародному університеті та Коледжі КиМУ, у якому взяли участь випускники 60 навчальних закладів міста Києва та області, випускники коледжів (диплом молодшого спеціаліста) міст Бердичева, Білої Церкви, Києва, Житомира, які планують продовжувати отримання вищої освіти за скороченим терміном навчання. До них долучилися 224 учасники ХVII Всеукраїнської Універсіади, які прибули з Полтавської, Донецької, Київської областей і міст Києва і Хмельницького для захисту своїх наукових досліджень.

У заході взяли участь керівники всіх структурних підрозділів Київського міжнародного університету (5 інститутів, 4 факультети, Коледж і Ліцей КиМУ), які надали інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка молодших спеціалістів (Коледж), бакалаврів і магістрів (КиМУ). Абітурієнтів привітали професор Т.В. Данченко - проректор з навчально-виховної роботи; професор С.В Рудаківська - проректор з довузівської підготовки, була представлена комп'ютерна презентація КиМУ, знайомство з навчальною та матеріальною базами університету, з інформацію щодо можливості отримання європейського диплома за спільними програмами КиМУ та європейських університетів, а також абітурієнти отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили. Студенти театрального відділення Інституту телебаченні, кіно і театру привітали присутніх музично-хореографічною презентацією "Через терни до зірок", чим викликали хвилю оплесків і надали можливість абітурієнтам уявити себе частинкою студентської родини "кимушників".

Складниками програми «Школа-КиМУ: партнери в освіті», які сприяють професійному вибору абітурієнтів, є проведення Київським міжнародним університетом:

Шановні абітурієнти,обираючи майбутню професію, ви повинні все ретельно зважити, щоб зроблений вибір сприяв реалізації ваших мрій і забезпечив успішне професійне життя.
До зустрічі в Київському міжнародному університеті та Коледжі КиМУ!