Настановча конференція учнів-членів Броварського міського територіального осередку Малої академії наук

08.11.2017

08 листопада 2017 року науковці Київського міжнародного університету на чолі з проректором з наукової роботи, д.політ.н., професором Некряч А.І. взяли участь у роботі настановчої конференції учнів-членів міського територіального осередку Малої академії наук України Київської області в м. Бровари, яка відбулась на базі Броварського навчально-виховного об’єднання. У роботі настановчої конференції взяли участь 51 юний науковець разом зі своїми науковими керівниками.

У роботі конференції взяли участь: Мельник О.М. - начальник управління освіти і науки Броварської міської ради; Ткачук І.О. - директор Броварського навчально-виховного об’єднання; Панкова О.О. - керівник міського територіального осередку МАН. На пленарному засіданні з доповіддю «Людина ХХІ століття: якою їй бути» виступила професор Некряч А.І. (проректор з наукової роботи Київського міжнародного університету). Далі, за програмою конференції, розпочалася робота у трьох локаціях.

Модератор локації - Нагорна І.І. (керівник секції фізики та астрономії МТО МАН) та науковий консультант – професор Гончаров Ю.В. (д.екон.н., завідувач кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського міжнародного університету), обговорили особливості написання науково-дослідницької роботи у галузі фізичних наук та актуальних проблем наукових досліджень економіки України зі слухачами відділень технічних наук, комп’ютерних наук, математики, економіки, фізики та астрономії.

Слухачі відділень літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, історії, філософії та суспільствознавства ознайомилися з особливостями проведення досліджень історичного в аспекті сучасних соціально-політичних процесів в Україні. З учнями працювали модератор локації - Марченко Ж.В. (керівник секції історії МТО МАН) та науковий консультант Черкас Т.В. (к.і.н., заступник директора з виховної роботи Коледжу Київського міжнародного університету).

Слухачі відділень хімії та біології, екології та аграрних наук, наук про Землю разом із керівником секції біології та екології МТО МАН Романенко Т.О. активно працювали над темами «Перспективи та актуальність тем науково-дослідницьких робіт екологічного напрямку» та «Науково-дослідницька робота учня як основа формування цілісного світогляду особистості» - модератор локації та науковий консультант - професор Некряч А.І. (д.політ.н., член-кореспондент Академії політичних наук України).

Збагачені почутим і побаченим майбутні науковці роз’їхалися по своїм навчальним закладам, аби за кілька тижнів зустрітися знову, вже у ролі учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Київської області.