Участь КиМУ в Міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта та кар'єра-2017" та "Освіта за кордоном"

08.04.2017

6-8 квітня 2017 року Київський міжнародний університет став учасником щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки "Освіта та кар'єра-2017" та "Освіта за кордоном", яка проходила в Національному центрі ділового співробітництва "Український Дім". Учасники виставки (79 ВНЗ) - вищі навчальні заклади України, Польщі, Чехії, Латвії, Литви, Словаччини, Німеччини, Болгарії.

Подібні освітянські заходи – це прекрасна нагода для інформування молоді про можливості здобуття професійної освіти в Україні та за кордоном, аби кожен випускник, абітурієнт міг вибрати собі шлях у житті, зрозуміти, які має перспективи після одержання диплома бакалавра та магістра, це сприяння iнтеграції освіти України в європейський освітянський простір. Саме про це говорили при відкритті виставки гості: президент НАПН України В. Кремень; в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти МОН Украіни В. Ткаченко; Надзвичайні та Повноважні Посли Польщі Ян Пєкло та Чехії Радек Матула.

КиМУ був представлений на виставці проректором з довузівської підготовки, професором Рудаківською С.В., працівниками Центру міжнародних та громадських зв'язків (керівник - Чучковська О.М.).

Виставковий стенд Київського міжнародного університету відвідали близько 900 абітурієнтів, яких працівники центру ознайомили зі спеціальностями, які вони зможуть отримати як в університеті, так і в Коледжі КиМУ, умовами, вимогами вступної кампанії 2017 року, запросили на день відкритих дверей, до участі в пробному творчому конкурсі для тих, хто вступає на спеціальності журналістика, сценічне мистецтво, архітектура, аудіовізуальної мистецтво та виробництво, а також на пробні вступні випробування для випускників 9-х класів, які планують вступ до Коледжу КиМУ. Ці заходи відбудуться 19 та 20 травня 2017 року.

Абітурієнти міста Києва, Київської області (Буча, Ірпінь, Вишгород, Бровари та ін.), а також шкіл Полтавської, Сумськоі, Житомирської, Одеської, Херсонської областей мали можливість отримати відповіді на всі питання, пов'язані зі вступом 2017 року. Привертає увагу те, що нинішня молодь прекрасно розуміє, що євроінтеграція - це та тема, до якої не можна бути байдужим, і насамперед молоді. Це зовсім інший рівень побудови життя в цілому, до якого прагне сучасне молоде покоління. Тому саме співпраця КиМУ за спільними освітніми програмами з європейськими університетами і була в центрі уваги абітурієнтів. В 2017 року університет продовжить набір на спільні освітні програми з Вищою школою бізнесу в Домброві Гурнічій, Сопотською вищою школою, Академією туризму та готельного бізнесу, Верхньосілезькою вищою школою торгівлі ім. В. Корфантего, Вищою школою менеджменту інформаційних систем м. Рига та Професійним інститутом бізнесу та торгівлі (Франція) з одержанням після закінчення навчання європейського диплома. Такі програми актуальні нині, вони сприяють не тільки академічній мобільності в освіті, але й у професійній реалізації, є перспективою успішного майбутнього.

Зі старшокласниками, відвідувачами виставки працювали також студенти Киівського міжнародного університету та Коледжу, а саме: Гуцуляк Злата, Поліщук Діана (Коледж КиМУ), Сафієва Дарина, Задорожнюк Юлія (Юридичний інститут).
Щира подяка Вам, дорогі студенти за допомогу!

Шановні абітурієнти,
Київський міжнародний університет - це шлях до успіху, до здійснення мрій!
Навчаючись у КиМУ, вчишся працювати над собою, оволодіваєш відмінним знанням англійської мови,
маєш змогу одержати європейський диплом, стати професіоналом і досягти успіху!
Приєднуйся до сім'ї "кимушників"!