Конкурс–фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»

16.03.2017

Уже стало традицією напередодні «Дня Європи» проведення у навчальних закладах міста Києва конкурсу–фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті», метою якого є підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, активізація інтересу учнів до вивчення історії, культури, традицій країн Європи і світу.

Фестиваль організований за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (КМДА), управлінь освіти районних у м. Києві держадміністрацій, вищих навчальних закладів, зокрема Київського міжнародного університету. 2017 року Фестиваль проходив під гаслом “Ми, це не безліч стандартних “я”, а безліч всесвітів різних”.

Представники КиМУ, а це доцент Судак І.І. (к.і.н., заступник завідуючого кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики), професор Абрамян Н.Д. (к.психол.н., завідувач кафедри психології та педагогіки), доцент Нагачевська О.О. (к.філол.н., директор Інституту лінгвістики та психології) - привітали учасників конкурсу–фестивалю Деснянського (15.03.2017), Дніпровського та Святошинського (16.03.2017) управлінь освіти райдержадміністрацій міста Києва, взяли участь у роботі журі.

Загалом у конкурсах взяли участь 32 команди (380 учасників), серед яких призові місця і честь представляти свої райони на загальноміському етапі конкурсу «Діалог держав: партнерство в освіті» вибороли команди:

  • Деснянський район:
  • гімназія №283, (Польща), переможець у номінації «Популяризація культури країни-партнера;
  • Дніпровський район:
  • СЗШ №209, (Італія), переможець у номінації «Артистичність»;
  • Святошинський район:
  • СЗШ №304, (Ізраїль), переможець у номінації «Фаворити конкурсу».

Сценічні виступи конкурсантів, змістовність та оригінальність представлення історії, культури і традицій країн, артистичні і творчі здібності, різнобічне й повне розкриття теми конкурсу–фестивалю отримали схвальну оцінку журі. Представники Київського міжнародного університету додатково нагородили переможців дипломами, які надають пільги в оплаті за навчання у КиМУ – 30%, 20%, 15% відповідно за І, ІІ і ІІІ місце.

Вітаємо учасників і переможців конкурсу-фестивалю!
Запрошуємо на навчання до Київського міжнародного університету!