Випуск фахівців - 2016 року у КиМУ

30.06.2016

24 та 30 червня 2016 року стали пам’ятними, хвилюючими для 450 випускників Київського міжнародного університету освітньо – кваліфікаційних рівнів бакалавр, магістр та 52 молодших спеціалістів Коледжу КиМУ. Випуск 2016 року став демонстрацією концепції наступності в освіті, яка реалізується університетом на протязі усіх років його діяльності на освітянському ринку України. Отримавши диплом молодшого спеціаліста (спеціальності – право, фармація, економіка, видавнича справа та редагування), випускники Коледжу зробили свій перший, важливий крок на шляху до отримання вищої освіти, тим самим підтвердивши, що їх вибір професії 3-4 роки тому був правильним, адже з 1 вересня 2016 року вони продовжуватимуть своє навчання в університеті починаючи з 3-го курсу.

Після напружених державних іспитів, 450 випускників стали дипломованими спеціалістами міжнародних відносин, міжнародного права, міжнародних економічних відносини, міжнародної інформації, комп’ютерних наук, туризму, права, кіно-,телемистецтва, театрального мистецтва, журналістики, психології, іноземної філології, економіки, фармації та будівництва, 73 з яких отримали дипломи з відзнакою.

За відмінні успіхи у навчальній та науковій діяльності, наполегливе опанування професійною майстерністю та створення позитивного іміджу Університету 18 випускників отримали Золоті медалі та дипломи «Гордість університету», 2 молодших спеціаліста з правознавства, видавничої справи та редагування – дипломи «Гордість Коледжу КиМУ». Церемонія урочистого вручення дипломів проходила в теплій, хвилюючій атмосфері. Кожен із вихованців КиМУ, їх батьків і друзів намагався закарбувати у пам’яті миттєвості цього історичного незабутнього дня.

З вітальним словом до випускників звертається віце-президент Київського міжнародного університету професор Шумигора Л.І., яка висловила впевненість, що знання, здобуті в Коледжі і КиМУ мають стати основою та дороговказом майбутньої успішної кар’єри. Саме впровадження в навчально-виховний процес новітніх технологій навчання, поглиблене, на професійному рівні вивчення англійської мови, можливість отримання європейського диплому в межах співпраці з університетами Польщі, Латвії, Франції сприяють конкурентоспроможності випускників на вітчизняному й зарубіжному ринку праці. Випускники університету мають можливість також оформити до українського диплому про вищу освіту офіційний загальноєвропейський додаток Europass Diploma Supplement (DS) в межах діючого Міжнародного центру академічної атестації та мобільності «Британська кафедра» - спільний проект Київського міжнародного університету і Міжнародної академії наук і вищої освіти (Великобританія).

Вітання також звучали від проректора з навчально-виховної роботи, професора Данченко Т.В., директора Коледжу професора Петренко Т.М., директорів Інститутів КиМУ, професорів: Тіменко І.В., Ільїної Н.О., Кривошеї Г.П., Гарника І.В., доцентів: Мягкової О.В., Волянюка О.Д., Шевченко Л.А.

Зі словами подяки рідному університетові від імені випускників виступили молодший спеціаліст з права Гончарук Богдана, магістр журналістики, гордість університету Марченко Наталія та магістр міжнародного права Юрій Кочержук. Творче вітання, а саме пісню «Україна – це ти!», подарував випускникам колектив вокалістів у складі студентів Ліцею, Коледжу та Університету.

Дорогі магістри!
Успіхів, любові, щасливого старту у професійному житті, віримо,
що ви назавжди у своїх серцях збережете любов до своєї Альма Матер!
Дорогі молодші спеціалісти та бакалаври!
Впевнені, що ви зробите наступний крок – це продовження
навчання у Київському міжнародному університеті та
отримання диплому про повну вищу освіту.
Не втрачайте віри у добро і всі негаразди будуть подолані.
Щастя всім, успіхів, добра, реалізації мрій!