Випуск слухачів підготовчого відділення КиМУ - 2016

04.06.2016

4 червня 2016 року в Київському міжнародному університеті відбувся випуск слухачів підготовчого відділення. Підготовче відділення – це реальна можливість не тільки якісно скласти Зовнішнє Незалежне Оцінювання (ЗНО) та повноцінно підготуватися до навчання у вищому навчальному закладі, але й вирішити питання вибору професії – одного з найважливіших кроків у житті кожної людини. Додатково - це ще і психологічна адаптація до навчання у КиМУ, яка забезпечується шляхом використання університетських методик навчання, спілкування з викладачами, навчання в спеціалізованих кабінетах і лабораторіях.

Модератор заходу – професор Рудаківська С.В., проректор з довузівської підготовки, к.філос.н.

Церемонію випуску 126 слухачів Підготовчого відділення відкрила проректор з наукової роботи, професор Некряч А.І., яка, вітаючи випускників від імені президента університету, професора Хачатуряна Х.В., висловила впевненість, що їх вибір на користь Коледжу та Київського міжнародного університету дасть можливість отримати сучасну, європейську освіту.

Випускників вітали: професори - Петренко Т.М. (директор Коледжу КиМУ); Кривошея Г.П.(директор Інституту журналістики;) Абрамян Н.Д. (завідувач кафедри психології); доценти - Мягкова О.В. (декан економічного ф-ту); Самойлов О.Ф. (заступник завідувача кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики); Лукашенко А.І. (кафедра країнознавства та міжнародного туризму); Паршиков В.О. (кафедра фармації), Корнієнко Є.В. (кафедра публічно-правових дисциплін); викладачі – Щудла Н.М., Федько О.Л., Перевертень Н.С., Ткаченко І.В., Раєвський Ю.В.

Керівник Центру довузівської підготовки (ЦДП), професор Рудаківська С.В. презентувала спільні освітні програми КиМУ з університетами-партнерами Польщі, Латвії, Франції, вручила сертифікати випускникам курсів, які засвідчують право на пільги при вступі до Коледжу та Київського міжнародного університету, а також висловила слова вдячності викладачам, усім, хто був причетний до організації навчального процесу на підготовчому відділенні.

У залі панувала тепла, дружня атмосфера, звучали слова подяки від батьків, які були задоволені тими знаннями і позитивними змінами, що відбулись з їх дітьми за період навчання на курсах, а закінчилось свято музично–хореографічною композицією, підготовленою слухачами курсів, які мріють навчатися на спеціальностях сценічне мистецтво, журналістика та аудіовізуальне мистецтво (керівник – Порожна С.Г. (доцент кафедри кіно,-телемистецтва).

Щиро вітаємо випускників підготовчого відділення
з успішним закінченням навчального року!
Бажаємо правильного вибору своєї майбутньої професії, яка дасть можливість повноцінно реалізуватися в майбутньому!
Двері Коледжу та Київського міжнародного університету відкриті для тих,
хто готовий творити своє успішне майбутнє!