Міжнародна співпраця Київського міжнародного університету

27.01.2017

Важливим напрямком міжнародної діяльності Київського міжнародного університету є участь у міжнародних програмах, співпраця із закордонними навчальними закладами. Від 2004 до 2014 року 6 проектів університету отримали фінансування Європейської комісії в межах Програми ТЕМПУС і були реалізовані у співпраці з університетами Італії, Іспанії, Німеччини.

Від 2014 року університетом упроваджена й успішно здійснюється співпраця з університетами Польщі в межах Програми «Подвійний диплом», зокрема: Вища Школа Бізнесу в Домброві Гурнічій, Сопотська Вища школа, Вища Школа Туризму та Готельної Справи (м. Гданськ) зі спеціальностей: міжнародні відносини, менеджмент, інформаційні технології, європеїстика (соціальна комунікація і медіа).

27 січня 2017 року, унаслідок перемовин віце-президента Київського міжнародного університету професора Шумигори Л.І. та ректора Верхньосілезької Вищої Школи Торгівлі ім. Войцеха Корфантего (м. Катовіци) доктора Крістофа Шафларського, була підписана угода зі співпраці в межах спільного освітнього проекту «Подвійний диплом».

Починаючи з 2017-2018 н.р. Київський міжнародний університет розпочинає набір студентів на магістерські програми (на базі повної загальної середньої освіти) за системою паралельного навчання у двох університетах на такі спеціальності: право (європейське право) та психологія (психологія управління; клінічна психологія). Угода передбачає спільну освітянську та науково-дослідну діяльність, паралельне навчання студентів, обмін викладачами, науковцями.